top of page

Platja de Sant Sebastià, Sitges, Barcelona, Catalunya , Espanya

    Vista al mar Sitges       Semestre hyra lägenhet, semesterlägenhet, boende, takvåning

 

 

 

 

SITGES AMB VISTA AL MAR -  TAKVÅNING  SEMESTERLÄGENHET

Sea View Sitges med sina två privata soliga terrasser erbjuder en verkligt magnifik utsikt över Medelhavet.  En utsökt takvåning där man vill tillbringa hela sin sommar. Takvåningen har det perfekta läget och här upplever man essensen av spansk historia, arkitektur och mat.  

 

Sea View Sitges med sina moderna bekvämligheter i spansk tappning och en oslagbar havsutsikt väntar på Dig!

 

Medehavet  har med sina vibrerande och varma färger varit inspirationskällan till valet av keramikplattorna som man finner ute och inomhus. Golvet har samma färg som sanden på stranden San Sebastian och som ligger ett stenkast från Sea View Sitges . Badrum och terrassväggarnas färg skildrar havet och solljusets dans på vågorna.  

 

Öppet kök i amerikansk stil, skåpen byggda i lönn. Fullt utrustat med: fyr-plattsspis och gasugn. Microvågsugn, diskmaskin, kyl och frys. I skåpen finns: porslin, bestick, köksredskap, kaffe och vattenkokare samt brödrost.  

 

Ytterligare bekvämligheter som finns tillgängliga: dusch för två personer, platt-TV, DVD, WIFI, extra fällbord med stolar, nyckelskåp, hårtork, strykjärn och strykbräda.

TAKVÅNING  SEMESTERLÄGENHET

 

Sitges semestre hyrlägenhet -  Utomhus

 

Sitges Semestre takvåning - Hur många hyresgäster?

Sea View Sitges és un magnífic terrasser, una soldada i una altra cosa que es poden veure a Medelhavet.

 

Nedre terrassen, en naturlig plats för att inta alla måltider. Terrassen nås direkt från vardagsrummet och med  anslutning till köket. Här finner man ett rymligt, vackert smidesjärn-bord dekorerat med färgglad mosaik. Tillhörande fyra matchande stolar och en stor justerbar markis. Den perfekta platsen för att äta ute under dagen eller en romantisk kvälls- supé.

 

Den rymliga övre tak-terrassen nås genom en mindre trappa från vardagsrummet. Här finner man en extraordinär och fridfull oas. Den hisnande utsikten bjuder på hav, hamn, berg  samt historisk arkitektur. Här finns solstolar, markis samt en inbyggd utomhusgrill. Den perfekta 

platsen för att sola, läsa en roman, grilla eller dricka en kyld dryck medan man obekymrat kan beskåda hur båtarna glider in i hamnen ... och njuta fullt ut av semestern.

Sea View Sitges ligger på tredje våningen samt takvåningen i ett bostadshus som tidigare var en fiskares hem. Likt många bostäder i samma historiska distrikt finns inte hiss. Våningen lämpar sig för tre  personer. Sovrummet har en dubbelsäng (2m x 2m) med en madrass av märket. Det ingår rena bäddlakan. En plats för rogivande sömn.  I sovrummet finner man också två inbyggda garderober samt skåp med hyllor. Rummet är ljust och luftigt tack vare två skjutbara glasdörrar som vetter mot en lugn innergård. Sovrummet ha separat luft och värmereglering.  

 

Vardagsrummet har också stora skjutbara glasdörrar samt separat luftkondtionering och värme (gas). Finns det en bekväm dubbel bäddsoffa i vardagsrummet.

 

Tänk Dig

... att kunna njuta av din semester i en nyrenoverad takvåning med havsutsikt och autentisk Sitges-charm. Idealiskt beläget i hjärtat av de historiska kvarteren och med en imponerande omkringliggande arkitektur. De flesta byggnaderna i grannskapet är kulturmärkta.  Att blicka ner och beskåda den förtrollande medeltida stadsmuren och dess restaurerade torn. Se det upplysta San Bartomeu kyrkotornet. Njuta av den romantiska utsikten över hamnen i Aiguadolç. Se hur människor, lokalbefolkningen och turister passerar till stranden via det pittoreska strand- torget Plaza Vidal i Quadras ... och allt detta kan du se och uppleva från din egen privata terrass ...

 

Sea View Sitges i nya spanska upplevelser väntar på Dig.

.

   Sea View Sitges        Holiday Rental Apartment, Vacation Accommodation 

San Sebastian Beach, Sitges, Barcelona, Catalonia, Spain

bottom of page